18 Eylül 2007 Salı

'Sivil Anayasa'nın Şifresi Çözüldü!

Araştırmacı Adnan Uyurgezer, haftaya çıkacak kitabında, Bilim Kurulu ve AKP işbirliğiyle hazırlanan yeni anayasanın şifrelerini çözdüğünü iddia etti.



Uyurgezer'in bulgularına göre, anayasanın 7. maddesinin kelime sayısı 2 ile çarpılıp 3'e bölündüğü zaman, ortaya Şeriat'ın nasıl adım adım getirileceğinin formülü çıkıyor. Anayasa taslağının gizli şifreleri bununla da bitmiyor. Ergun Özbudun, Recep Tayyip Erdoğan ve Abdullah Gül'ün isimlerinin baş harfleri yan yana getirildiğinde ortaya İngilizce "ERA" kelimesi, yani Türkçe'de "çağ" anlamına gelen sözcük ortaya çıkıyor. Bunun "yeni bir çağı yaratmak için girişilen ilk adım" manasına geldiğini açıklayan Uyurgezer, anayasa taslağının tamamnın kelime sayısının anayasanın maddeleriyle çarpılıp AKP'nin milletvekili sayısına bölündüğünde bulunan 2012 sayısının ise Şeriat'ın geleceği tarihe işaret ettiği görüşünde.
OHA Yeni Dünya muhabirimizin görüştüğü Maya kabilesi reisi Kırmızı Ay ise durumun çok vahim olduğunu, 2012 yılında Marduk'un da Dünya yörüngesine girmesiyle işlerin iyice karışacağını belirtti.

Hiç yorum yok: